buğday buğdayda için ürünler (24)

Tam buğday unu

Tam buğday unu

Tam buğday unu, kabuklu tahılların öğütülmesiyle üretilir. Tutulan kabuk, birçok vitamin ve mineral içerdiğinden, bu un, normal beyaz una göre çok daha faydalıdır. Tam buğday unu, neredeyse her tarifte normal un ile kısmen değiştirilebilir. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitamin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g
Durum Buğdayı - Rusya menşeli Durum Buğdayı

Durum Buğdayı - Rusya menşeli Durum Buğdayı

Sert Buğday (Durum) Rusya kökenli Test ağırlığı 78 min Protein 13,5% Cam gibi 60% Nem 14% Yabancı maddeler 2% Yumuşak buğday tanesi durumda 3%
Buğday - Baklagiller

Buğday - Baklagiller

Evcil tahılların ilki olan bu bitki, Neolitik devrimin başlarında, yaklaşık 10.000 yıl önce yetiştirilmeye başlanmıştır. Buğday, gıda, sanayi ve yem bitkisi olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Buğday tanelerinden un, tahıl, alkol ve yağ üretilmektedir. Unu, ekmek yapımında, makarna ve şekerleme üretiminde kullanılmaktadır. Buğday irmiğinden elde edilen tahıllar arasında irmik, kuskus, bulgur ve freek bulunmaktadır. Buğday ayrıca çiftlik hayvanlarını beslemek için kullanılır ve bira, votka gibi bazı alkollü içeceklerin hazırlanmasında, ayrıca viski tariflerinde yer almaktadır.
Tam Tahıllı Yulaf, Buğday ve Kepek - Tam Tahıllı Kahvaltılık Yulaf, Buğday ve Kepek

Tam Tahıllı Yulaf, Buğday ve Kepek - Tam Tahıllı Kahvaltılık Yulaf, Buğday ve Kepek

- Mısır - yaşlanma karşıtı maddeler içerir, dengeli karbonhidratlar, yağlar, proteinler, mineral tuzları ve B vitaminleri barındırır. - Karabuğday, bağışıklık savunmasını teşvik eden ve damar ile kılcal damar ağını güçlendiren doğal bir antioksidan olan rutin açısından zengindir. "Kepek, mükemmel bir lif kaynağıdır." Ağırlık: 350g Son kullanma tarihi: 12 ay
Yulaf Flakaları 25 kg

Yulaf Flakaları 25 kg

yüksek kalite ağırlık: 1kg pişirme süresi: 10 dk
Kara buğday - Çiğ kabuklu kara buğday

Kara buğday - Çiğ kabuklu kara buğday

Kabagöbeği torbalarda, büyük torbalarda veya dökme olarak paketlenmiştir. Rusya Federasyonu topraklarında yetiştirilmektedir. Şirketimiz, Çin'e tedarik sağlamak için akredite edilmiştir. Ayrıca, kabagöbeğini dünya genelinde tedarik edebiliriz. Büyük hacimler mevcuttur. Talep üzerine numune göndermek de mümkündür. Kalite GOST standartlarına uygundur. Diğer bilgiler talep üzerine verilecektir.
Tavuklar için Yem

Tavuklar için Yem

Et yönlü 50 günden kesime kadar ekstrüde tavuk yemi (üretim oranı: 200 g/baş/gün) İÇERİK: Buğday, Tam yağlı soya, Et ve kemik unu, Balık unu, Ayçiçek yağı VİTAMİN kompleksi: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Mineral kompleksi: demir, bakır, manganez, iyot, selenyum Genel olarak, 50 günden kesime kadar genç broylerler ve diğer et ırkları için besleme sürecinin son aşamasında kullanılan granül, ekstrüde yemdir. Tam bir yemdir ve ısı işlemi uygulanmadığı sürece bir karışımın parçası olarak da kullanılabilir.
Tam buğday unu 700g

Tam buğday unu 700g

Tam buğday unu, tahılların kabuğuyla birlikte öğütülmesiyle elde edilir. Korunan kabuk, birçok vitamin ve mineral içerir, bu da bu unu sıradan beyaz una göre çok daha sağlıklı hale getirir. Tam buğday unu, neredeyse her tarifte sıradan buğday ununun yerini almak için kullanılabilir. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır, bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksin düşürülmesini mümkün kılar. Ağırlık: 700 g
Filizlenme için buğday taneleri 300g

Filizlenme için buğday taneleri 300g

Buğday filizleri, özellikleri bakımından benzersiz bir canlı üründür. Vücudu iyileştiren ve gençleştiren birçok madde içerir. Ağırlık: 300 g
Spelt unu

Spelt unu

Spelt, en eski ve en sert buğday çeşitlerinden biridir. Popülaritesi ve benzersiz özellikleri nedeniyle "tahılların siyah havyarı" olarak adlandırılmıştır. Spelt unu, normal buğdaydan iki kat daha fazla protein içerir. Bu nedenle, spelt ekmeği özellikle besleyicidir. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g
Spelt Unu 400g

Spelt Unu 400g

Spelt, en eski ve en sert buğday çeşitlerinden biridir. Popülaritesi ve benzersiz özellikleri nedeniyle "tahılların siyah havyarı" olarak adlandırılmıştır. Spelt unu, normal buğdaydan iki kat daha fazla protein içerir. Bu nedenle, spelt ekmeği özellikle besleyicidir. Taşlarla öğütme işlemi, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır ve bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksin düşürülmesini mümkün kılar. Ağırlık: 400 g
Bezelye Unu 400g

Bezelye Unu 400g

Bezelye unu genellikle ekmek ve tortilla pişirmede, makarna yapımında ve donut ile kurabiye gibi bazı hamur işlerinde kullanılır. Bu yemeklere sadece %10-20 bezelye unu eklemek yeterlidir ve bu sayede yemekler benzersiz bir bezelye aroması kazanır ve biraz daha sağlıklı hale gelir. Bezelye, C, B ve PP vitaminleri ile kalsiyum, magnezyum, potasyum, fosfor ve çinko gibi mineraller açısından zengindir. Taş değirmenlerde öğütme, tahılın dengeli doğal bileşimini korumayı sağlar, bu da glisemik indeksin düşürülmesine olanak tanır. Ağırlık: 400 g
Yulaf Unu

Yulaf Unu

Yulaf unu, hamur işleri pişirmek için oldukça uygundur. En popüler olanları yulaf ezmesi kurabiyeleri ve pankeklerdir. Yulaf ununu eklediğinizde, yemekler daha zengin ve kırılgan hale gelir, bu nedenle buğday ununun mükemmel bir alternatifi olabilir. Yulaf, birçok vitamin (B ve E) ve mineral (fosfor, çinko, manganez) içerir. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g
Yulaf Unu 350g

Yulaf Unu 350g

Yulaf unu, fırıncılık için iyi bir tercihtir. En popüler yemekler yulaf ezmesi kurabiyeleri ve pankeklerdir. Beslenme uzmanları, yulafın diğer tahıllardan daha sağlıklı olduğunu düşünmektedir. Yulaf unu fırın ürünlerine eklendiğinde, daha kabarık ve kırılgan hale gelir, bu nedenle bu un buğday ununun yerini alabilir. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır, bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksin düşürülmesini mümkün kılar. Ağırlık: 350 g
Buğday Mısır Gevrekleri - Filizlenmiş Tahıllar, Buğday Mısır Gevrekleri Kepek ve Protein ile

Buğday Mısır Gevrekleri - Filizlenmiş Tahıllar, Buğday Mısır Gevrekleri Kepek ve Protein ile

Dr. Naturi Buğday-Mısır Gevrekleri, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürenler için mükemmel bir kahvaltıdır. Gevrekler, E, B vitaminleri açısından zengin olup, lif ve protein için mükemmel bir kaynaktır. Ağırlık: 350g Son kullanma tarihi: 12 ay Ambalaj: 12 adet / 4,2 KG / kutu
Sıcak Tahıl 5 Tahıl - Anlık Sıcak Tahıllar 5 Tahıl Yulaf Buğday Arpa Çavdar Mısır

Sıcak Tahıl 5 Tahıl - Anlık Sıcak Tahıllar 5 Tahıl Yulaf Buğday Arpa Çavdar Mısır

Sıcak tahıllar 5 tahıl, tam tahıl yulaf, buğday, arpa, çavdar ve mısırdan oluşan benzersiz bir karışımdan öğütülmüştür. En besleyici dengeli üründür. Özel bir şekilde işlenmiş olup, hafif bir lezzete ve yumuşak bir dokuya sahiptir. Ağırlık: 400g Son kullanma tarihi: 12 ay
UDON Erişte - Asya Geleneksel Yüksek Kalite Buğday Eriştesi

UDON Erişte - Asya Geleneksel Yüksek Kalite Buğday Eriştesi

Erişteler, üç temel bileşenden hazırlanır; buğday unu, su ve tuz. Tahılların tüm besin ve faydalı özellikleri değişmeden kalır. Gözenekli dokusu sayesinde, erişteler bir et suyunun lezzetlerini emer. Hızla pişer, bu da zaman tasarrufu sağlar. Modern ekipman, tamamen otomatik üretim süreci, HACCP standartları ve ilkelerine uyum, ham maddelerin seçilmesinden ambalajlama ve taşımaya kadar tüm aşamalarda ürün kalite kontrolü. Ağırlık: 400g Son kullanma tarihi: 24 ay
Sıcak Tahıl 7 Tahıl - Anlık 7 Tahıllı Sıcak Tahıl Yulaf Buğday Arpa Çavdar Mısır Karabuğday Pirinç

Sıcak Tahıl 7 Tahıl - Anlık 7 Tahıllı Sıcak Tahıl Yulaf Buğday Arpa Çavdar Mısır Karabuğday Pirinç

Sıcak tahıllar 7 tahıl, tam tahıl yulaf, buğday, arpa, çavdar, karabuğday, mısır ve pirinçten oluşan benzersiz bir karışımdan öğütülmüştür. En besleyici dengeli üründür. Özel bir şekilde işlenmiştir ve hafif bir lezzet ile yumuşak bir dokuya sahiptir. Ağırlık: 400g Son kullanma tarihi: 12 ay
Spelt - Tahıllar

Spelt - Tahıllar

Bu bir tahıl ürünüdür. Olgunlaşma süreci, birçok fungal hastalığa karşı dayanıklıdır, bakıma ihtiyaç duymaz. Başak, kirden kapalıdır, biriken nemi kaybetmez, zararlılardan korunur. İçeriğinde bol miktarda protein, az kalori ve değiştirilemeyen birçok amino asit bulunmaktadır. Ayrıca diğer vitaminler ve çeşitli makro ile mikro besin maddeleri içerir. Ondan ekmek, lapalar, çorbalar, krakerler, soslar ve kremler, balık, et için garnitürler ve tatlılar gibi birçok farklı yemek hazırlanabilir.
Glutensiz Makarna: Alfabe

Glutensiz Makarna: Alfabe

Makarna glüten, buğday nişastası, laktoz, süt, yumurta ve koruyucu maddelerden arındırılmıştır. Doğal bir lezzete sahiptir ve bol miktarda lif içerir. Genetiği değiştirilmiş organizma (GDO) içermez. Bu ürün, gıda alerjisi olanlar, çölyak hastalığı olanlar veya glütensiz diyet uygulayanlar için önerilmektedir. Ağırlık: 300 g
Kırmızı Darı - Tahıllar

Kırmızı Darı - Tahıllar

Darısı, Avrasya'nın en eski tarım bitkilerinden biridir. Darı, yaklaşık 7000 yıl önce tarımına başlanmış ve değerli bir tahıl ürünü olarak kabul edilmektedir. Tahıl (dar olarak adlandırılan) çorbalar, tahıllar ve diğer mutfak ürünleri yapmak için kullanılır; aynı zamanda kümes hayvanları için değerli bir yemdir. Büyüme dönemi 60 ila 120 gün arasındadır. Bitki, sıcak iklimi seven ve kuraklığa dayanıklı olup, toprak tuzluluğuna da dirençlidir, ancak asidik toprakları tolere etmez. Verim, hektar başına 1417 kantardır. Saman ve yeşil kütle, hayvan yemi olarak kullanılır. Rusya'da, esas olarak Volga ve Orta Kara Toprak bölgelerinin kurak bölgelerinde yetiştirilmektedir. Neredeyse glütensizdir, bu nedenle bazı tahıl ürünlerine karşı protein intoleransı olan çölyak hastalığı çeken insanlar için önerilebilir. Darı, kan oluşumunu teşvik eder. Darı lapası, hipertansiyon ve kardiyovasküler sistem hastalıkları için önerilmektedir.
Kaba Buğday Tohumları Filizlendirme İçin 300g

Kaba Buğday Tohumları Filizlendirme İçin 300g

Yeşil karabuğday filizleri her şeyle iyi gider! Örneğin, otlar, avokado, salatalık, kereviz ile. Filizlenmiş karabuğdayı günlük diyetinize dahil ederek güçlü bir bağışıklık, iyi sağlık, hafiflik hissi ve mükemmel bir ruh hali kazanırsınız. Ağırlık: 300 g
Kara buğday kabuğu - %0'dan %95'e kadar bütün oran

Kara buğday kabuğu - %0'dan %95'e kadar bütün oran

Husk, yastıklar, mobilyalar ve çocuk oyuncakları için güvenli ve ekolojik bir dolgu maddesidir. Şu ana kadar, hipoalerjenik, ortopedik etki, hijyenik ve masaj yapıcı gibi özellikleri nedeniyle sentetik dolgu maddelerine en iyi alternatif olmuştur. Husk, hayvan yemine katkı maddesi olarak kullanılmaktadır. Mikroelementler sağlar ve emici olarak görev yapar. Husk, tarımda toprağı malçlama ve zenginleştirme amacıyla gübre olarak kullanılmaktadır. Renk: Kahverengi Paket: 10/12/20 kg torbalar Karışım: %0 - %10 Min. sipariş: 10 ton
Parlatılmış Darı Çantası 25 Kg

Parlatılmış Darı Çantası 25 Kg

yüksek kaliteli, cilalı Ağırlık: 1kg